Összecsapás után...

2011.07.31. 00:16

Sok halott. Lerombolt falak. Szomorú arcok. Voldemort maradványai. Így nézett ki a Roxfort a nagy összecsapás után. Mindennek vége, a nagyúr soha többé nem fog visszatérni. A varázslóvilág ezentúl teljesen nyugodtan élheti majd mindennapjait. Harry, Hermione és Ron a gyengélkedőn fekszenek, mert kisebb sérüléseket szenvedtek.

 

Rengeteg halott ide vagy oda, a Roxfortot minél hamarabb újra kell építeni, hiszen sokaknak ez az otthonuk. A tanulók megszavazták McGalagony professzort igazgatónak. Így az építkezés nagyon gyorsan haladt, ez a varázslóvilágban egyáltalán nem meglepő.

Eközben Harry hirtelen erős fájdalmat érez a sebhelyén, és eszébe jut Hagrid, akit már vagy egy hete nem látott.

 

Hermione: Mi a baj, Harry?

Harry: Ti mikor láttátok utoljára Hagridot?

Hermione: Nem tudom, talán amikor visszahozott téged a rengetegből.

Harry: Hát ez az…

 

Erre Harry el kezd futni Hagrid házához, érzi, hogy valami nem stimmel, de fogalma sincs, hogy mi, hiszen az ellenség már nem létezik. Vagy mégis?

A bejegyzés trackback címe:

https://harrypotter8.blog.hu/api/trackback/id/tr523113200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorke 2011.07.31. 13:00:33

Ez eddig nem sok, de kíváncsi vagyok mit találtál ki. Szeretem az ilyen rajongók által kitalált folytatásokat, sokkal színesebbé tudják tenni a történeteket, szóval hajrá ;) Egy-két stilisztikai hibát észre vettem, de azok nem vészesek, viszont arra még én is emlékszek (pedig nem vagyok nagy potter rajongó), hogy Ha grid a film végén élt és virult és ott buzult harry-vel, de mind1, ezt elnézzük :)
Ja és a netdetektívről találtam ide.

Kasska 2011.07.31. 18:31:21

@Lorke:
Köszi szépen :)
A történet rögtön azután folytatódik, hogy Harry legyőzi Voldemortot. Tudom, h még nem sok de még gondolkodom a történet folytatásán, bár már körül belül megvan.
+Még az is lassítja a munkát, hogy nem nagyon értek a blog.hu szerkesztéséhez, de azért tanulgatom.

trolololo 2011.08.01. 11:29:30

<font color=blue><b>Szerintem nem rossz</b></font>

Lorke 2011.08.01. 22:33:57

Mikor jön új rész?
süti beállítások módosítása